Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi kaikista vakuutteluista huolimatta, että raskaustesti poltteli ihan liikaa näpeissä tänä aamuna ja pakkohan se oli sitten tehdä. Hassua, miten tuloksen "tietää" jo etukäteen, kyllä siihen testitikkuun ne maagiset kaksi punaista viivaa piirtyivät heti minuutin sisällä testin tekemisestä. Huisia! Samointein nappasin kännykkäkameralla kuvan ja laitoin Miehelle multimediaviestin. Eikä mennyt kauaa, kun puhelin soi. Kyllä hymyilytti miestäkin!

Jotenkin nämä oireet on olleet niin pelottavan samanlaiset, kun edellis kerrallakin, että niistä saattoi jo eilen arvata postiviisen testituloksen. En vaan uskaltanut vielä antaa itselleni lupaa alkaa ilakoimaan ennen, kun asiasta olisi jotain todisteita, muitakin kun se selittämätön tunne, että jotain on nyt tekeillä. Nyt on jotenkin paljon luottavaisempi ja varmempi olo raskauden suhteen, kun viimeksi. Haluan uskoa, että kaikki menee hyvin loppuun asti ja helmikuussa meille syntyy vauva. Yritän olla stressaamatta liiaksi, keskenmenoa ainakaan on turha etukäteen murehtia, se tulee jso on tullakseen ja kyllä sen sitten huomaa, jos niin käy.

Sen verran kuitenkin haluan varmistella, että yritän päästä polille varhaisultraan. Jospa ne ottaisivat minut sinne, jos vetoan siihen aikaisempaan keskenmenoon ja omaan mielenrauhaani. Sitä paitsi, minulle sanottiin, että heille saa soittaa, jos jokin asia painaa mieltä. Voihan sitä ainakin kysyä... Jos en pääse tuonne polille niin sitten menen yksityiselle, maksoi mitä maksoi.

Pitänee alkaa soittelemaan neuvolaan, jos onnistuisin saamaan ajan sinne ennen heidän kesälomiaan. Luultavasti tämmöisellä pikku paikkakunnalla on terveyskeskus kiinni heinäkuussa, ainakin osittain. Joku lääkäri/neuvola pitää saada myös elokuulle, koska olemme silloin lähdössä ulkomaan matkalle ja haluan saada varmistuksen ylemmältä taholta, että minun on sinne turvallista lähteä.

Semmoista tälläkertaa. Täällä aletaan kasvattelemaan masua! =)